Penrosefestival

Op zondagmiddag 13 augustus organiseert Are Meier het 4e Penrose Poëziefestival in een oude ATOOMSCHUILKELDER uit 1947, gelegen in Amsterdam in het Vondelpark, ook bekend als de Vondelbunker.
Het Penrose Poëziefestival wil poëzie brengen op bijzondere of zelfs ‘onmogelijke’ locaties, en daarmee laten zien dat poëzie overal bestaansrecht heeft. Zo speelde Penrose 1 zich af op de toren van Ransdorp, Penrose 2 in de doopsgezinde Vermaning te Nieuwendam, en vond Penrose 3 onderdak in een voormalig benzinestation, de Roze Tanker in Amsterdam-Noord.

Er kan ook dit jaar weer genoten worden van mooie, ontroerende, uitdagende, humoristische, lichtvoetige, verrassende en levende poëzie!
De dichters op deze middag zijn Robin Veen, Erika de Stercke, Gerda Posthumus, Eric Jansen, Jan Kal, Meliza de Vries, Anneke Wasscher en Frans Terken.
Voor muziek en lied zorgt Annemarie Brijder.

Entree gratis
Aanvang 14.00, tot 17.00 uur; adres: Vondelpark 8A, 1071 Amsterdam; je komt er via de hoofdingang t.o. de Stadhouderskade, na een kleine 200 meter ben je bij een viaduct, en ga je vóór dit viaduct naar rechts, waar je na enkele tientallen meters bij de ingang van de Vondelbunker bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten